Η ΜάχητωνΣχολώνΚινηματογράφου

Το Battle of the Film Schools, που λαμβάνειχώρα για δεύτερησυνεχόμενηχρονιά, γίνεται γρήγορα θεσμόςστηΝέα Υόρκηγια ντόπιους και διεθνείςφοιτητέςκινηματογράφου. Κάθεσεζόν, το BFS, δίπλα στα θρυλικά Kaufman Studios, θα προβάλλει μια μεγάληγκάμα φοιτητικώνέργων μπροστάσεένα μεγάλοκοινόφίλων, υποστηρικτών και επαγγελματιών τουκλάδου, μετουςνικητές να επιλέγονται μεψηφοφορία τουκοινού και να λαμβάνουν περισσότερα από 2.000 $ παρακάτω. Η μορφήτων βραβείων, οι βιομηχανικοί πόροι και οισχέσεις.

Το Battle of the Film Schools θα περιλαμβάνει ζωντανές προβολές ανάτρίμηνο, ερωτήσεις και απαντήσειςμεσκηνοθέτες, σχόλια κοινού και ευκαιρίες δικτύωσης. Ο απώτεροςστόχος μας τουφεστιβάλ, πουείναι αφιερωμένοστους μαθητές, είναι να φέρουμετον ανταγωνιστικό χαρακτήρα τηςκινηματογραφικής τέχνηςστο προσκήνιοτης βιομηχανίας. Η κινηματογραφική βιομηχανία είναι μια ασυμβίβαστη επιχείρηση. Η αντιμετώπιση τωνφοιτητικών ταινιώνωςκολλεγιακού αθλητισμού θα οδηγήσεισεσημαντικές προόδουςστηνκινηματογραφική εκπαίδευση και στονεντοπισμό νέωνσκηνοθετώνμενέο και πρωτότυπο τρόπο. Οισχολέςκινηματογράφου έχουνμερικούς από τους πιο αφοσιωμένους μαθητές, οπότε ποιος καλύτεροςτρόπος για να τιμήσουντις προσπάθειές τουςμεμια μοναδική παράσταση και διαγωνισμό και τοδικαίωμα να καυχιούνται για τηνίκησεσχολέςκινηματογράφου;

Έχουμετηντιμή να υποστηρίζουμετησειρά ταινιώνKatra, ένα από τα 100 καλύτερα κινηματογραφικά φεστιβάλ παγκοσμίως, και το Bowery Film Festival, ένα από τα πιο αδιάλλακτη και επαναστατικά φεστιβάλ στηΝέα Υόρκη.

Υποβάλετετην αίτησή σας σήμερα και οι πόλεμοι θα ξεκινήσουν!

Βραβεία ΚαλύτερηςΑνεξάρτητης Ταινίας

Έχετε περισσότερες πιθανότητες να κερδίσετεμετόσα πολλά βραβεία! Χωρίςχρήματα? Κανένα πρόβλημα. Ξέρουμε πόσοδύσκολοείναι να αποφασίσεις για μια ταινία. Γνωρίζουμε ακόμη και πόσοδύσκολοείναι να αναπτύξετεένα σταθερό σενάριο (αυτήείναι μια από τις πιοσημαντικές αλλά υποτιμημένες πτυχέςτηςόληςδιαδικασίας), οπότεμην ανησυχείτε αν ο προϋπολογισμός σας είναι περιορισμένος (ή δεν υπάρχει). Η αλήθεια είναι ότιέχουμε βαρεθείτοΧόλιγουντ. Ενδιαφέρονται μόνογια μάρκες και μάρκετινγκ. Ξεχάστετηδημιουργικότητα, τονενθουσιασμό και τοόραμα. Όλα εξαρτώνται από τηχρήσηενός υπάρχοντοςκοινού, επομένωςδενχρειάζεται να ρισκάρετε. Γι’ αυτόεκτιμούμειδιαίτερα τους ανεξάρτητουςσκηνοθέτες. Καταλαβαίνουμετιχρειάζεται και είμαστε εδώγια να σας ανταμείψουμε ώστε να λάβετε αναγνώρισηγια τα επιτεύγματά σας. Θέλουμε να υποστηρίξουμε ανεξάρτητουςκινηματογραφιστές τιμώντας τα επιτεύγματά τουςμεδιάφορα βραβεία.

Οι πιο επιλέξιμες αιτήσεις από το 2021 θα προβληθούν δημόσια στοΤόκιοτης Ιαπωνίας, στοκτίριοHatchobori Zero One στα τέλη Ιανουαρίου / αρχέςΦεβρουαρίου. Μεταξύ των προβολών των καλύτερων ταινιών, θα πραγματοποιούμε συνεδρίεςερωτήσεων και απαντήσεωνμετους παρόντεςσκηνοθέτες και θα ρωτάμετοκοινότηγνώμητουγια τιςηχογραφήσεις. Παρέχονται δωρεάν καφές, τσάι και αναψυκτικά. Επιπλέον, έωςτις 31 Ιανουαρίου, θα απονείμουμεένα χρηματικό έπαθλο 100 $ στην καλύτερη ταινία τηςχρονιάςσυνολικά (μόνομία ταινία θα επιλεγεί). μπορεί να είναι σύντομο ή μεγάλο. Για να λάβετε 100 $, η ταινία που υποβάλλεται πρέπει να έχει PayPal. διαφορετικά, θα το παραδώσουμεστον επιλαχόντα). Πριν από αυτό, ήμασταν ένας διαδικτυακός διαγωνισμός, αλλά από το 2019 έωςτο 2021, τον αλλάξαμε ώστε να περιλαμβάνει μια ζωντανή προβολή τωνειδικά επιλεγμένωννικητών μας και ένα σταθερό χρηματικό έπαθλο. Μόνοοι πιοσημαντικοί νικητέςτων βραβείων που επιλέγονται από τουςκριτές μας θα παρουσιαστούν στοευρύκοινό. Σημειώστεότι πολλοίνικητέςδεν θα απευθύνονται στοευρύκοινό. Μόνομερικές από τις επιλεγμένες ταινίες μας θα παραδοθούνστοκοινό. ΣτοΤόκιο (όπωςείναι τυπικό για τα περισσότερα φεστιβάλ, μόνοένας μικρός αριθμόςσυμμετοχών αξιολογείται, αλλά επιλέγουμε πολύμεγαλύτερο αριθμόσυμμετοχών και αξιολογούμετο καθένα).

Καθορίζουμετους υποψηφίους και τουςνικητέςκάθετέσσεριςμήνες (κάποτε ήταν κάθεδύομήνες, αλλάάλλαξε πρόσφατα), έτσιοικινηματογραφιστές δενχρειάζεται να περιμένουνένα χρόνογια τα αποτελέσματα. Αυτό σας επιτρέπει να κεντρίσετε αμέσωςτοενδιαφέρον για τηνιδέα σας. Μετάτουςτελευταίους τέσσεριςμήνες, οινικητές και οι υποψήφιοι θα ανακοινωθούνμέχριτοτέλοςτου επόμενουμήνα. Για παράδειγμα, τα αποτελέσματα για το εαρινόεξάμηνο (συμμετοχές που υποβλήθηκαν τον Ιανουάριο, τονΦεβρουάριο, τονΜάρτιο και τον Απρίλιο) θα δημοσιευθούνέωςτις 31 Μαΐου. Τα αποτελέσματα για τοθερινόεξάμηνο (συμμετοχές πουελήφθησαν τονΜάιο, τονΙούνιο, τονΙούλιο και τονΑύγουστο) θα είναι ανοιχτάμέχρι 30 Σεπτεμβρίου. Τα αποτελέσματα για τηχειμερινή περίοδο (οισυμμετοχέςελήφθησαν τονΣεπτέμβριο, τονΟκτώβριο, τονΝοέμβριο και τονΔεκέμβριο) θα είναι διαθέσιμα στις 31 Ιανουαρίου.

Τα Independent Horror Movie Awards είναι ο σχετικός μας διαγωνισμός εάνέχετεμια ταινία τρόμου. Έχουμετηνίδια γενικήδιεύθυνση αλλάδιαφορετικό σύνολοκριτών και ειδικά βραβεία σεένα μέρος.

κατηγορία :
Μερίδιο :
Σχετική ανάρτηση :