Εγκαταστήστε το Kodi για προβολή ταινιών και σειρών online σε HD (16.1 Jarvis).

Η έκδοση που βλέπετε παρακάτω είναι συμβατή με όλα τα λειτουργικά συστήματα.

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

1. Μεταβείτε στην ιστοσελίδα του Kodi και κάντε κλικ στην επιλογή Λήψη. Επιλέξτε σε ποιο λειτουργικό σύστημα θέλετε να το εγκαταστήσετε. π.χ., μπορείτε να το εγκαταστήσετε στο tablet σας πατώντας το σύμβολο Android ARM ή το Google Play Store.
2. Θα ξεκινήσει η λήψη του προγράμματος μόλις το επιλέξετε. Θα χρειαστεί λίγος χρόνος για τη λήψη του προγράμματος. Ξεκινήστε το ληφθέν αρχείο και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στην εγκατάσταση. (Εάν λάβετε ένα σφάλμα ασφαλείας κατά την εγκατάσταση, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις -> Ασφάλεια -> και επιλέξτε Άγνωστες πηγές. Αφού ολοκληρωθεί η εγκατάσταση, κάντε κλικ στο Άνοιγμα. Θα χρειαστεί λίγος χρόνος για να τακτοποιηθεί.
3. Αφού ανοίξει το πρόγραμμα, μεταβείτε στο Σύστημα> Ρυθμίσεις > Εμφάνιση > Διεθνές και επιλέξτε τη γλώσσα που προτιμάτε.
Για να επιστρέψετε στο κύριο μενού, πατήστε το εικονίδιο αρχικής οθόνης.

ΡΥΘΜΙΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

4. Κάντε κλικ στη Διαχείριση αρχείων –> Κάντε διπλό κλικ για να προσθέσετε πηγή. Στο Paths Import, θα μπορείτε να γράφετε
Πατήστε το κουμπί Τέλος. Εισαγάγετε το fusion στο πλαίσιο εισαγωγής ονόματος παρακάτω και κάντε κλικ στο OK. Πατήστε ξανά το εικονίδιο αρχικής σελίδας.

5. Κάντε κλικ στο System –> Settings –> Plugins –> Install From Zip File –> Fusion, μεταβείτε στο φάκελο Start-Here και εγκαταστήστε το Plugin. Βίντεο. Αρχείο Hub wizard-1. 2 . 0 .zip. Θα υποδείξει κάτω δεξιά ότι το στοιχείο έχει εγκατασταθεί. Μπορείτε να επιστρέψετε στο Home Menu κάνοντας κλικ στο σπιτάκι.
6. Πατήστε Εφαρμογές –-> Οδηγός διαμόρφωσης, επιλέξτε το λειτουργικό σύστημα που χρησιμοποιείτε και πατήστε Ναι. Περιμένετε να τελειώσει. Θα πρέπει να αλλάξετε το όνομα χρήστη σας σε αγγλικούς χαρακτήρες εάν λάβετε κάποιο σφάλμα κατά την εγκατάσταση των Windows.
Πατήστε ξανά στο Home Menu. ΡΥΘΜΙΣΗ ΓΙΑ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ

7. Στη συνέχεια, πατήστε Σύστημα –-> Ρυθμίσεις –-> Πρόσθετα –-> Εγκατάσταση από το αποθετήριο. Στη συνέχεια, επιλέξτε Υπότιτλοι. Μπορείτε να εγκαταστήσετε οποιαδήποτε πηγή θα σας δώσει υπότιτλους. Συνεχίστε να πατάτε το κουμπί Home για εγκατάσταση. Μπορείτε να πατήσετε ξανά το κουμπί Home.
8. Κάντε κλικ στο Σύστημα –> Ρυθμίσεις –> Εξατομίκευση και διεθνοποίηση –> Κωδικοποίηση χαρακτήρων.
Μόλις επιστρέψετε, κάντε κλικ στο βέλος.
Πατήστε Βίντεο –> Υπότιτλοι. Στις Γλώσσες για τις οποίες θα ληφθούν οι υπότιτλοι, πατήστε Αγγλικά για να γίνουν λευκό ή Ελληνικά για να γίνουν κίτρινα. Στη συνέχεια πατήστε OK. Πάλι, πατήστε Αρχική σελίδα.
9. Κλείστε το πρόγραμμα και, στη συνέχεια, εκτελέστε το ξανά. Μετά από όλα, οι αναβαθμίσεις ολοκληρώθηκαν, κλείστε το πρόγραμμα και μετά επανεκκινήστε το. Πατήστε Exodus (που βρίσκεται παρακάτω) στην επιλογή Βίντεο. Στη συνέχεια, πατήστε Εργαλεία –> ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ — Υπότιτλοι — > Ενεργοποίηση υπότιτλων. Στην Κύρια γλώσσα, θα επιλέξετε Ελληνικά. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο OK.
Επιλέξτε Ταινίες, Σειρές ή οποιαδήποτε άλλη κατηγορία επιλέξετε και επιλέξτε το είδος που σας ενδιαφέρει. Κάντε κλικ σε μια ταινία για να εμφανιστεί μια λίστα με Διακομιστές που την έχουν.
Επιλέξτε οποιονδήποτε από τους υπότιτλους για να παίξετε την ταινία. Για να εμφανίσετε υπότιτλους, πατήστε το κουμπί Μενού. Βρίσκεται κάτω δεξιά και έχει τετράγωνο με γραμμές. Κάντε κλικ στο Λήψη για να εμφανιστούν όλοι οι διαθέσιμοι υπότιτλοι.
Μπορείτε να επιλέξετε μια άλλη υπηρεσία από τη δεξιά πλαϊνή γραμμή, εάν δεν βρεθεί. Μπορείτε να πατήσετε τον υπότιτλο που σας αρέσει και θα γίνει.
Μπορείτε να επιλέξετε άλλους υπότιτλους εάν δεν συγχρονίζονται ή δεν ακούγονται λάθος.

ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΤΑΙΝΙΕΣ, ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΕΙΡΩΝ

10. Κάντε κλικ στο System –-> Settings –-> Add-ons –-> Install from zipfile -> Fusion —-> xbmc-repos _-> international, και κάντε κλικ στο greek – repository Twilight0-1.0.2.zip . Στη συνέχεια, εγκαταστήστε το Twilight0.2.zip από το Repository. Μεταβείτε στην Αρχική σελίδα.
11. Πατήστε Βίντεο –> Πρόσθετα –> Ελληνική Τηλεόραση και επιλέξτε τι θέλετε να δείτε.
12. Μπορείτε ακόμα να επιλέξετε τα κανάλια που θέλετε να εμφανίζονται στην αρχική σας οθόνη. Κάντε κλικ στο Σύστημα –> Ρυθμίσεις > Εξατομίκευση > Κέλυφος –> Ρυθμίσεις > Προσθήκη συντομεύσεων. Επιλέξτε το μέσο που θέλετε από το “Υπομενού Βίντεο” στην κύρια οθόνη. Για παράδειγμα, μπορείτε να προσθέσετε ελληνική τηλεόραση στο χώρο ενός άλλου ατόμου.

ΡΥΘΜΙΣΗ ΗΧΕΙΩΝ

13. Πατήστε Σύστημα –-> Ρυθμίσεις –-> Σύστημα και, στη συνέχεια, πατήστε Επίπεδο ρυθμίσεων μέχρι να εμφανιστεί η επιλογή Για προχωρημένους.
Στη συνέχεια, πατήστε Έξοδος ήχου. Επιλέξτε τον αριθμό των καναλιών που θέλετε να συνδέσετε στη συσκευή σας. Για παράδειγμα, 2.0 για το Tablet και 5.1 για Home Cinema. Ο αριθμός πριν και μετά το κόμμα είναι τα ηχεία, αντίστοιχα. Εάν έχετε υπογούφερ, ο αριθμός μετά τον χαρακτήρα είναι το υπογούφερ.
Επιλέξτε Enable Pass-Through εάν η συσκευή σας είναι συνδεδεμένη σε Home Cinema.

κατηγορία :
Κινηματογράφος
Μερίδιο :
Σχετική ανάρτηση :