Πώς να ενσωματώσετε υπότιτλους σε μια ταινία

Χρειαζόμαστε υπότιτλους για να παρακολουθήσουμε μια ταινία που έχει κατεβάσει από ιστότοπο torrent. Ωστόσο, μιλάμε άπταιστα αγγλικά, επομένως είναι προαιρετικά. Μπορείτε να βρείτε το προηγούμενο σχετικό άρθρο μου σχετικά με τη λήψη ταινιών. Μπορείτε επίσης να κατεβάσετε υπότιτλους από τη σελίδα του δωρεάν προγράμματος.
Τα χρησιμοποιώ, αλλά μπορείτε να βρείτε πολλά περισσότερα δωρεάν στο διαδίκτυο (αν και δεν χρειάζεται). Έχουμε δύο ξεχωριστούς φακέλους στους υπολογιστές μας. Κάθε φάκελος περιέχει δύο αρχεία—ένα αρχείο με την ταινία και ένα που περιέχει τους υπότιτλους. Ωστόσο, υπάρχει μόνο ένα αρχείο με την ταινία. Θα ενσωματωθούν υπότιτλοι!


Αυτό δεν είναι μόνο όφελος για την τάξη αλλά και ευκολία. Όταν κάνουμε διπλό κλικ στο αρχείο ταινίας για αναπαραγωγή, δεν χρειάζεται να επαναλαμβάνουμε τη διαδικασία ενσωμάτωσης κάθε φορά. Οι υπότιτλοι θα εμφανιστούν αυτόματα όταν κάνετε κλικ στο αρχείο. Αυτή η ενέργεια είναι επίσης ευεργετική γιατί μπορούμε να γράψουμε την ταινία σε ένα DVD και μετά να την παίξουμε σε οποιαδήποτε συσκευή, όπως ένα DVD player ή ένα PlayStation. Μπορούμε επίσης να παίξουμε την ταινία σε συσκευές όπως ένα DVD που νοικιάσαμε από το Video Club. Ωστόσο, αυτό δεν είναι δυνατό αν δεν ενσωματώσουμε υπότιτλους. Εάν μια τηλεόραση ή ένας προβολέας δεν διαθέτει θύρα USB, δεν μπορούμε να δούμε υπότιτλους σε καμία ταινία. Οι υπότιτλοι είναι απαραίτητοι για να μπορούν οι άνθρωποι να απολαμβάνουν τις αγαπημένες τους ταινίες σε μεγάλες οθόνες χωρίς όλες τις επιλογές διεπαφής.
Το MKVToolNix είναι η καλύτερη εφαρμογή που έχω βρει. Είναι αξιόπιστο, εύκολο στην εγκατάσταση, δεν έχει παγίδες και είναι δωρεάν. Για να το κατεβάσετε, επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα.
Οι πρώτες τέσσερις επιλογές είναι διαθέσιμες μόνο για Windows, όπως φαίνεται στην παραπάνω εικόνα. Οι επιλογές βασίζονται στο λειτουργικό σας σύστημα. Μπορείτε να επιλέξετε αν χρειάζεστε μόνιμη ή φορητή εγκατάσταση. Ο μόνιμος σύνδεσμος είναι η καλύτερη επιλογή, καθώς είναι πιο σταθερός, πιο φιλικός προς το χρήστη και λιγότερο βαρύς για το σύστημα.
Αφού ολοκληρωθεί η εγκατάσταση, θα ανοίξουμε τη συντόμευση στον φάκελο e.e. Παρακάτω είναι η εικόνα που θα δείτε.
Είναι ευθύ. Όπως φαίνεται στην εικόνα, θα δείτε τρία κουμπιά στο κάτω μέρος του παραθύρου σας. Επιλέξτε το πρώτο κουμπί, το + ένα. Αυτό λέει, “Προσθήκη αρχείων πηγής”. Ανοίγει το πρόγραμμα περιήγησης του υπολογιστή και, στη συνέχεια, μπορούμε να επιλέξουμε τους δύο φακέλους. Ο φάκελος που περιέχει την ταινία και αυτός με τους υπότιτλους. Αυτή είναι η εικόνα που θα λάβουμε.
Αυτό είναι! Εμεις τελειωσαμε! Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πατήσετε το κουμπί δίπλα για να ξεκινήσετε το muxing». Το αρχείο θα περιέχει την ταινία με ενσωματωμένους υπότιτλους σε λίγα λεπτά.
Εναλλακτικά, μπορείτε να σύρετε και να αποθέσετε τα αρχεία σας.

κατηγορία :
Κινηματογράφος
Μερίδιο :
Σχετική ανάρτηση :